“Rawfood er rå, hel og plantebaseret mad (uden kød, fisk og mejeriprodukter) og ikke opvarmet over 42 grader…”
Rawfood handler om, at maden er af god kvalitet, økologisk/biodynamisk og i det hele taget sund og nærende for kroppen. Rawfood er rå grøntsager, frugt, tang, alger, nødder, frø, spirer, dehydreret (lufttørret) brød, lækre smoothies, sprøde salater, søde desserter, rå kager og meget mere.
Rawfood begrebet dækker samtidig over mad, som er levende i den forstand, at den indeholder mange enzymer, vitaminer og mineraler. Et grundlæggende element i rawfood konceptet er, at man bibeholder så mange af madens vitaminer, mineraler og enzymer, da det er disse næringsstoffer, som mange mennesker er i underskud af, og som vores jord efterhånden er udpint for. Vores krop har brug for hel og næringsrig mad, som er så tæt på dens oprindelige kilde som muligt.
Rawfood er for alle, som har lyst og motivation. Det er ikke nogen religion, men en livsstil, hvor man får mulighed for at se og opleve sig selv og omverdenen på en ny og bevidst måde. Man kan bruge rå mad til at supplere med, bruge det i perioder 100% til at rense ud med, eller lad det være en stor del af ens livsstil, så måske 50-80% af ens kost består af rå mad.
Add Comment